С Божията помощ цярът израства от Земята и разумният човек не го пренебрегва...

петък, 4 февруари 2011 г.

Ассаламу алейкум уа рахматуллах уа баракатух!

Моля Аллах за подкрепа на това начинание, да затвърди стъпките ни по Правия път и в търсене на Истината, да ни пази от изкривяване и изопачаване!


Идеята за подобен блог се обсъждаше известно време между една наша сестра и мен, иншаАллах сътрудничеството ни да разцъфти и всички вие да се облагодетелствате от него.


Макар точно днес да седнах да поставя началото покрай много обичания и мразен Фейсбук :) А именно това, че в последно време споделям с всички вас сладкишите, които приготвям - къде със снимки, къде без. Но интереса е голям, а факта, че става дума за съвсем достъпни откъм пари и продукти, за халал храни, подкрепя начинанието. Знам, че има много готварски блогове, но точно този ще бъде само с халал храни - рецепти, разисквания за състава на храните - в другия си блог публикувах няколко материала по темата - за Е-тата и цифричките по етикетите - всички ни касае това, ще ги преместя тук иншаАллах. Трябва да си споделяме повече инфо за храните, магазините.
Смятам да споделя и рецепти на други храни - солени ястия.
Но общото ще е това, че ще бъдат изпитани рецепти иншаАллах. Има и много вкусотии от арабската кухня.
Другото, което ще има иншаАллах в блога, ще са дрехи - снимки, места за пазаруване, кройки за онези, които искат сами да си изработят нещата, плетки и схеми. Можете да пишете с всякакви въпроси за модели и начин на изработване на дрехата.
Ще има материали за материите, качества и съвместимост.
И така - иншаАллах ще има всякакви материали, свързани с домашния ни бит, ислямския ни домашен бит и ежедневния живот.
Това е, което ми се върти в главата :)
Разчитам и на вашата помощ все пак - знаете, че винаги можете да пишете и ви моля за това - препоръки и мнения, въпроси и предложения.
И Аллах да е доволен от всички!

3 коментара:

  1. Mashallah radvam se mnogo 4e se poqvi edin blog na musulmankite.6te se radvam da sme obedineni i dasi spodelqme interesni ne6ta ot kuhnqta i musulmanskiq na4in na jivot.Allah dae dovolen ot vsi4ko koito ste sazdali tozi blog...

    ОтговорИзтриване
  2. Блога е тъкмо за удобство на мюсюлманите :)

    Освен това създателите му ще очакваме всяка помощ от страна на четящите - коментари, материали, снимки и пр.

    ОтговорИзтриване
  3. Bravo na Milena,tq samo hubavi ne6ta moje da napravi..Pozdravleniq!

    ОтговорИзтриване

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...