С Божията помощ цярът израства от Земята и разумният човек не го пренебрегва...

вторник, 23 април 2013 г.

Срещу туморите - с лимон и сода



източник 24 часа
Вярата в Бог пренарежда ценностите и учи човек да прави
добро, смята Пеци Гюзелев.



Мозъчният тумор на Петър Гюзелев е спрял да расте. Това показват изследванията преди дни в болница "Св. Иван Рилски". Големият музикант смята, че е много рано за генерални заключения, но резултатите от ядрено-магнитния резонанс засега са благонадеждни. "Данните от клиничните изследвания ще изпратим в болницата в Лос Анджелис, където се лекувах успешно преди 3 години", каза "щурецът".

Във форумите на "24 часа" читатели вярват, че добрите новини около него идват като резултат от духа и вярата на Гюзелев в доброто и в Христа. Той знаеше лекарската прогноза от ноември, която звучеше като прокоба - оставали му 4 месеца живот. Вместо да уние, китаристът утрои силите си да прави добро на хората. Сред тях бе и болен колега. Гюзелев му позвъни и попита: "Как мога да помогна? Отскоро пия хранителна добавка от Русия, действа ми много добре. Искаш ли да я взема от аптеката и да ти я донеса?" Колегата се втрещи - лекарите слагат лимит на живота му, а Гюзелев
го раздава на другите до последно. Дните му сега минават в срещи с болни и изпаднали в несрета хора, на които ще подаде ръка и деликатно ще помогне. И вместо на него да дадем кураж, той всеки ден дава на другите от своя.
На Гюзелев се обаждат сънародници от страната, от Щатите, от Канада, от Норвегия - всеки съпричастен да помогне. Читателските отзиви след публикация в "24 часа" са заприличали на огромен рецептурник в борбата му срещу рака.
Едни препоръчват диетата, с която д-р Йоанна Будвиг е победила рака и по чийто метод от 2006 г. е открит първият Германски холистичен раков център, клиники по метода й лекуват рак още в Испания и САЩ. "Г-н Гюзелев, не ви познавам лично, но съм отрасъл с музиката на "Щурците". Живея в Щатите и не знаех за здравословния ви проблем. Обърнете внимание на Йоанна Будвиг. Тя е направила своето откритие през 50-те години на миналия век, но лекарската мафия не е допуснала то да получи публичност", пише почитател на Пеци Гюзелев. Книгата й "Ракът - проблемът и решението" е номинирана 7 пъти за Нобелова награда. Д-р Будвиг установява, че кръвта на раково болните е с дефицит на фосфатиди и липопротеини и ако те се набавят за около три месеца туморите се свиват и жизнената енергия се възстановява.
Тя препоръчва  всеки ден да се взема смес от 45 г ленено олио и 120 г прясно
сирене или извара, като забранява месото, сладките, колбасите, консервите.
Нейната проста природна формула е щит срещу рака, атеросклерозата, инсулта, инфаркта, язвата, простатита, артрита и екземите.
Данните от 50 години назад показват, че диетата на Йоанна Будвиг има 90% успех при най-различни видове рак с разсейки и в различни стадии. (Пълната й диета се намира в интернет.)
......
А срещу тумора се бори съвсем по народному - с хлебна сода и лимонов сок. Тази рецепта е известна в цяла Европа, има я на почти всички езици. Подобна е теорията на италианския учен Тулио Симончини за лечение на злокачествени заболявания. Според него те се причиняват от гъбички и лечението е много просто - разтвор от натриев бикарбонат и кленов сироп. От 20 години д-р Симончини не е признат. Същевременно стотици негови последователи раказват, че са се отървали от рака "чудотворно". Италианецът препръчва три шестици, т.е. след всеки 6 лечебни дни да се почива също 6 дни и това да се редува 6 пъти.
Всяка сутрин Петър Гюзелев прави едно просто нещо - изстисква половин лимон, добавя към него равна чаена лъжичка сода бикарбонад, добавя малко топла вода, разбърква и изпива. "Все едно пиеш домашна лимонада. Хубаво е, не задължително, към илача да се добави настърган корен от джинджифил и смляно ленено семе", казва Петър Гюзелев.
Тази рецепта се разпространява като "предай нататък" в интернет. "Лимонът убива раковите клетки и е 10 000 пъти по-силен от химиотерапия. Но някои нямат интерес да знаем това. А можете да помогнете на приятел, който има нужда от това знание - да се пие сок от лимон с малко сода бикарбонат за предотвратяване на заболяването. Без захар или подсладители, вкусът е приятен - натурална лимонада. И, разбира се, не предизвиква ужасните ефекти от химиотерапията.
В немските сайтове се уточнява, че по-добре е да се вземе от аптеката чист натриев
бикарбонат - Natriumhydrogencarbonat (NaHCO3), защото няма никакви примеси. Познат е още под името натрон. Содата бикарбонат, която се продава по магазините, може да съдържа фосфат или алуминиеви съединения, които в случая да не са особено полезни. 
Институтът на науките за здравето в Италия (Instituto de Ciencias de la Salud) обяви, че след повече от 20 лабораторни тестове, извършени от 1970 г. досега, данните сочат, че 
лимонът унищожава злокачествените клетки в 12 типа рак, включително на дебелото черво, гърдите, простатата, белия дроб и панкреаса. Вещества от това дърво забавят растежа на раковите клетки и оказват 10 000 пъти по-добър ефект от химиотерапията. Изненадващото е, че простото лечение с екстракт от лимон и натриев бикарбонат унищожава само злокачествените ракови клетки и не засяга здравите клетки.
Дано помогне на Пеци Гюзелев, който мечтае, напук на лекарската прогноза, да издаде още два албума до края на 2013 г.
--------------------------- 
Тази публикация не трябва да се използва като наръчник за лечение. Тя само информира за източници, които се осланят на нетрадиционната медицина, и в никакъв случай не трябва да се тълкува като указания за диагностициране или терапия. При най-малкото съмнение за заболяване непременно се консултирайте първо с вашия доктор.


1 коментар:

  1. Ако някой приема лимона със сода нека знае, че това се прави само за кратко време или при определен проблем. Не всеки ден и не постоянно.

    ОтговорИзтриване

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...