С Божията помощ цярът израства от Земята и разумният човек не го пренебрегва...

петък, 23 май 2014 г.

За Максимилиан

Тази визитка е направена от ФБ групата
"Ако до всяко добро същество застане поне още едно"

Като видите снимката, няма как да не се сетите кое е това слънчице - Максимилиан - за пръв път говорихме за него миналата година - припомнете си ТУК. Но неговото заболяване не се лекува с една операция, с ден или определени дни в болница. Душичката има нужда от продължаваща, всекидневна рехабилитация, както и от проходилка и количка, която не е като тези за дечицата без проблем.
Може би сте гледали предаването за осиновените деца, в което даваха кратък филм и за тях - предаването беше по БНТ! на 5-ти април:

http://bnt.bg/predavanyia/malki-istorii/malki-istorii-5-april-2014 

В предаването материала за Макси започва след 44-та минута.

Не знам кое и как докосва сърцата на зрителя, но за Максимилиан не бяха събрани достатъчно средства дори за количка. Съжалявам да го кажа, но е факт. Рехабилитацията продължаа или поне трябва да продължи, докато има някакви пари за това.
Родителите не живеят в родния си дом, а за да не пътуват постоянно до центъра за рехабилитация, са взели квартира в Пловдив, за да е удобно за детето им! 
Всеотдайността е огромна...Дори биологични родители често не полагат такива грижи за детето си или може би трябва да кажем, че грижата и любовта, всеотдайността, не са резултат на биологията и родствеността. А са дар от Всевишния.

Молбата и зова са за докосване до този дар - да се възползваме и ние да вземем частица доброта, да дадем поне малко за доброто на това прекрасно слънчице Максимилиан и неговите мили родители. 

Нека поясня само, че междувременно бащата е станал пенсионер по болест - всъщност в момента тримата се опитват да направят всичко, което виждате, с 2 пенсионерски пенсии.


Това е новата дарителска сметка на името на майката. В горния линк сметката е нейната лична. Всъщност парите отиват на 1 място, за 1 нещо - изберете си сами къде да дарявате. Само го направете.

Заради Всевишния, заради доброто и милостта.

Банка ДСК
IBAN BG47STSA93000015356284
Титуляр: Ирина Веселинова Младенова


Няма коментари:

Публикуване на коментар

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...