С Божията помощ цярът израства от Земята и разумният човек не го пренебрегва...

понеделник, 29 септември 2014 г.

Билки при миома и силно кръвотечение

Имам миома, която се повлия добре от Примолут Нор, сменен с Оргаметрил (или обратно). Иначе ми влияеха много зле на психиката, както и на килограмите. 
За щастие ги пих 3 месеца и след установяване на добрия ефект, ги спрях за следващите година и половина.
Преди няколко месеца забелязах връщане на симптомите на миомата и отидох на гинеколог, която установи нарастването на множеството големи възли.
За мое щастие тя ми препоръча билки за лечение, както се изрази: "Щом препарата за лечение ти действа зле, оказа се, че има билков чай с много добро действие..." и т.н.

Та въпросните билки са два големи плика - към килограм дрога, чаят се вари 1 път дневно по две супени лъжици от всеки плик - приготвянето изисква малко повече от 1 час.
Отварата - 700мл вода се сварява, след което се сипват по 2 с.л. билки от всеки плик, варят се още 5 минути, след това сместта кисне 1 час. Прецежда се и се пие на около 4-5 приема през целия ден преди хранене.

Днес пих чая си за пръв път. Неприятен е на вкус, доста неприятен (мири + горчив вкус). Но се надявам да го пия редовно в продължение на 3 месеца.

За ваше улеснение сместта се продава в билковата аптека на ул." Поп Богомил" в София. Това е първата пряка вляво, като се тръгне от Лъвов мост по "МАрия Луиза" в посока Централни хали. Аптеката има голям зелен надпис на бял фон - от лявата страна на улицата е.
На работещите ще кажете само, че имате миома (например) и те ще ви дадат точно каквото трябва.
И за да не сте изненадани - цената за двата плика (защото за миома са задължително 2 плика), е 19.80 лева, като количеството е достатъчно за 3 месеца.

Дано да съм била от помощ и се надявам на положителни резултати.


Обновяване - ВТОРА ЧАСТ - непременно прочетете!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...